Media Lek

betaalbare, professionele fotografie

Hoi iedereen! Mijn naam is Steven Lek. Al op de basisschool fotografeerde ik, toen nog met een kleine Fujifilm-compactcamera met rolletjes. Het bleef lange tijd bij experimenteren. Inmiddels ben ik afgestudeerd bestuurskundige, maar de liefde voor fotografie is altijd gebleven. Met mijn eenmanszaak Media Lek geef ik invulling aan die passie. Mijn foto's zijn te vinden in diverse lokale en landelijke kranten. 

Je kunt me inhuren voor onder meer foto- en videografie op bruiloften, evenementen, feesten en partijen. Verwacht van mij geen volledig geënsceneerde, vooraf besproken beelden. Ik ga met mijn camera graag in het publiek op. Met een reportageachtige stijl leg ik alles vast, waarbij ik niks mis. Het resultaat is pure foto's die een verhaal vertellen.


 


 


 

Bellen
Instagram
LinkedIn